Wij zijn open op maandag, woensdag en donderdag van 09:30 tot 16:30 uur en op dinsdag en vrijdag van 09:30 tot 14:30 uur.

Educatieve activiteiten:
Op het gebied van educatieve activiteiten is bijna alles mogelijk. Zo kunnen wij onder meer ondersteunen in de vakken Nederlands, rekenen, burgerschap, sociale vaardigheden en wereldoriëntatie. Maar er kan bijvoorbeeld ook een sollicitatietraining gevolgd worden.
Je kunt bij ons onder begeleiding een reguliere of schriftelijke opleiding volgen.

Sociale activiteiten:
Samen met de deelnemers halen we boodschappen en bereiden we de lunch voor. Verder hechten wij veel waarde aan sportieve activiteiten, zoals kickboksen, voetballen, zwemmen, gezelschapsspellen spelen en wandelen met de hond.

Creatieve activiteiten:
Tuinieren, textielverwerking, handvaardigheid, tekenen en schilderen, puzzelen en foto’s bewerken.
Creativiteit is meer dan knutselen. Het gaat om doorbreken van routine en net even anders kijken en denken. Je ogen open houden en leren denken in oplossingen.

Wat doen wij nog meer
Wij streven ernaar om de participatie van de deelnemers in de maatschappij te optimaliseren. Hierbij maken wij gebruik van een groot netwerk van maatschappelijke en zorgorganisaties en onderwijsinstellingen. Daarnaast ondersteunen wij de deelnemers in contacten met scholen en hulpverleningsinstanties. Wij onderscheiden ons door de individuele aanpak in huiselijke sfeer, betrokkenheid bij de taakstelling van onze opdrachtgevers en resultaatgerichtheid.